м. Київ, вул. Кудряшова 3
ПН-ПТ: 9:00-19:00 СБ: 10:00-17:00
Послуги /

Розробка Privacy Policy / Cookie Policy

Навіщо розробляти Privacy Policy?

  • Виконати вимоги GDPR, CCPA та локальних законів з обробки персональних даних.

  • Паблішити мобільні додатки в AppStore і Google Play.

  • Підключити Google Analytics, Google Ads, збирати дані за допомогою файлів Cookie, використовувати інструменти ремаркетингу.

  • Підключити платіжну систему для E-commerce продуктів.

+38 095 830 51 61 info@stalirov.lawyer м. Київ, вул. Кудряшова 3
Запитати IT-юриста

Кому потрібна Privacy Policy?

  • Мобільним додаткам
  • GameDev продуктам
  • Інтернет-магазинам
  • Маркетплейсам
  • Агрегаторам
  • Платформам
  • Дошкам оголошень
  • Класифайдам
  • Новинним ресурсам
  • Соціальним мережам та іншим продуктам, які збирають і обробляють персональні дані в Інтернеті.

Структура Privacy Policy

  • Типи особистої інформації, яку збирає та обробляє компанія.
  • Способи та мета збору персональних даних.
  • Місце зберігання і заходи безпеки: шифрування, обмежений доступ до інформації, інструктування співробітників з питань роботи з даними та інші.
  • Політика розкриття і підстави передачі даних третім особам: серверам, сервісам, партнерам, підрядникам і співробітникам, операторам платіжних систем, банкам та іншим.
  • Види обробки персональних даних.
  • Можливість власника виправити і перенести дані.
  • Термін зберігання і видалення.
  • Статус фахівця з питань захисту персональних даних.
  • Використання Cookie.
  • Алгоритм дій у разі витоку даних.
  • Дисклеймер: знімаємо відповідальність з контролера і процесора за витік даних не з їхньої вини.

Які дані вважаються персональними?

  • Ім'я, прізвище, громадянство, вік, стать, сімейний стан.

  • Інформація про освіту, кваліфікацію, додаткові навички.

  • Індивідуальний податковий номер, фінансові та банківські реквізити.

  • Номери телефонів, адреси електронної пошти.

  • Часовий пояс, адресні дані.

  • Дані доступу / використання / авторизації та інші.

Факти

Компанія VTech заплатила 650 000 $ штрафу за збір особистої інформації від дітей без згоди батьків.

Кейси від IT-юристів

Розробили Політику конфіденційності для мобільного додатку SmartWatch

IT-юристи виконали вимоги GDPR і Google Play:

  • виділили категорії даних, які збирає додаток: ID і модель пристрою, дані облікового запису Google, місце розташування, реєстраційні, платіжні та інші дані.
  • Описали заходи безпеки.
  • Визначили як і кому розкривається особиста інформація.
  • Поінформували, що власники додатку використовують сторонні сервіси: Flurry і Firebase для аналітики мобільних додатків, AdMob для монетизації за допомогою реклами.
  • Розповіли як користувач може внести зміни або видалити інформацію про себе.

Наші кейси

Всі кейси
Tikkurila shop E-commerce
Tikkurila shop logo
Розробили публічну оферту та політику конфіденційності для інтернет-магазину лакофарбових матеріалів Tikkurila shop

Помогли подключить платежную систему Fondi: описали правила оформления заказов, оплаты и возврата средств. Получили согласие на обработку персональных данных пользователей и использование файлов Cookie в маркетинговых целях.

Детальніше
Youwex Програмні продукти та стартапи
Youwex logo
Розробили угоду користувача та політику конфіденційності для платформи фрілансу, навчання та нетворкінгу Youwex

Виконали вимоги платіжної системи Fondy, законів з електронної комерції та захисту прав споживача. Описали процеси збирання та обробки персональних даних за регламентом GDPR.

 

Детальніше
Island 211 Програмні продукти та стартапи
Island 211 logo
Розробили угоду користувача для онлайн-гри симулятора Island 211

Виконали вимоги паблішера та платіжної системи: визначили процеси монетизації і встановили вікові обмеження для гравців.

Детальніше
Hypelitix Програмні продукти та стартапи
Hypelitix logo
Розробили політику конфіденційності та умови використання

Розробили Terms of use та Privacy Policy для сервісу, за допомогою якого користувачі відстежують активність інфлюїнсерів у Instagram

Детальніше
Songbook Програмні продукти та стартапи
Songbook logo
Оформили монетизацію платформи із музичним контентом Songbook

Розробили Terms of service для кінцевих користувачів. Спроектували виключну та невиключну ліцензії, щоб отримати право на розміщення та просування контенту.

Детальніше
River Coins Limited Програмні продукти та стартапи
River Coins Limited logo
Оформили юридичні документи для роботи мультивалютного криптосервісу

Розробили правила платіжної системи, визначили типи транзакцій для користувачів та виконали вимоги GDPR.

 

Детальніше
Insurancehunter Програмні продукти та стартапи
Insurancehunter logo
Виконали вимоги ССPA та GDPR для платформи, де розміщені продукти страхових компаній

Спроектували публічну оферту та політику конфіденційності для платформи-посередника між клієнтами з США та ЄС та страховими компаніями.

Детальніше
Flimcor E-commerce
Flimcor logo
Провели аудит юридичних документів Ecommerce платформи

Виконали вимоги платіжної системи: описали умови купівлі, доставки та повернення товару. Обмежили відповідальність платформи за маржинальність товару.

 

Детальніше
Fospace Програмні продукти та стартапи
Fospace logo
Розробили угоду користувача і політику конфіденційності за вимогами GDPR

Описали процедуру згоди на збір і обробку персональних даних та отримали можливість підключати сервіси аналітики з використанням cookie.

 

Детальніше
EDS Програмні продукти та стартапи
EDS logo
Розробили публічну оферту для освітньої платформи

Запровадили укладення онлайн-договорів через сайт, виконали вимоги платіжної системи і оформили перехід авторських прав на навчальні матеріали від спікерів до компанії.

 

Детальніше
Sneakerstudio E-commerce
Sneakerstudio logo
Підключили платіжні системи для польського інтернет-магазину

Спроектували політику конфіденційності та публічну оферту для підключення DotPay та PayPal.

 

Детальніше
Mealnear Програмні продукти та стартапи
Mealnear logo
Розробили публічну оферту та політику конфіденційності для платформи замовлення їжі Mealnear

Закріпили агентський статус платформи та обмежили відповідальність Mealnear за дії ресторанів та служб доставки.

 

 

Детальніше
Table Label Програмні продукти та стартапи
Table Label logo
Розробили Terms of Use та Privacy Policy для сервісу доставки Table Label

Зафіксували механіку монетизації, умови доставки та дисклеймери.

 

Bookkeeper Програмні продукти та стартапи
Bookkeeper logo
Оформили передачу закритого SaaS-рішення для управління даними у користування клієнтам з Німеччини

Розробили міжнародну ліцензію White Label на SaaS, де описали процеси монетизації та встановили роялті. Спроектували Privacy Policy за вимогами GDPR для збирання та обробки персональних даних.

Детальніше

Хто ми і як генеруємо рішення

Проектуємо політики для клієнтів з України, РФ, Білорусі та інших країн. Якщо продукт орієнтований на споживача з ЄС - впроваджуємо правила GDPR. Під IT-продукти для громадян США та інших країн - проектуємо політики за місцевими вимогами.

Розкриваємо 5 ключових питань в Privacy Policy:

  • які дані і коли обробляє компанія?
  • за допомогою яких інструментів?
  • де зберігаються персональні дані?
  • які заходи безпеки вжито для захисту особистої інформації?
  • кому відкриваються і передаються дані?

Спроектували 110 політик конфіденційності.

Задайте додаткові питання

Зв’язатися IT-юрист зв'яжеться з вами
для обговорення деталей
Передзвоніть мені IT-юрист зв'яжеться з вами
для обговорення деталей
Дякуємо за звернення!

IT-юрист зв'яжеться з вами та розкаже про юридичні рішення

OK
Дякуємо за запит!

IT-юрист зателефонує вам для з'ясування деталей

OK
Дякуємо за відгук!

Ми будемо раді, якщо ви розкажете про нас друзям і колегам

OK
Дякуємо за запит!

Команда IT-юристів зв'яжеться з вами та розкаже про варіанти рішень

OK
Дякуємо за запит!

IT-юрист зв'яжеться з вами та поставить декілька додаткових питань

OK
Дякуємо за інтерес!

Очікуйте рекомендації IT-юристів

OK
Дякуємо за запит!

Команда IT-юристів підготує рішення для вас

OK
Дякуємо за звернення!

IT-юрист розбере вашу ситуацію та запропонує рішення

OK