м. Київ, вул. Кудряшова 3
ПН-ПТ: 9:00-19:00 СБ: 10:00-17:00
Послуги /

Розробка Privacy Policy / Cookie Policy

Навіщо розробляти Privacy Policy?

  • Виконати вимоги GDPR, CCPA та локальних законів з обробки персональних даних.

  • Паблішити мобільні додатки в AppStore і Google Play.

  • Підключити Google Analytics, Google Ads, збирати дані за допомогою файлів Cookie, використовувати інструменти ремаркетингу.

  • Підключити платіжну систему для E-commerce продуктів.

+38 095 830 51 61 info@stalirov.lawyer м. Київ, вул. Кудряшова 3
Запитати IT-юриста

Кому потрібна Privacy Policy?

  • Мобільним додаткам
  • GameDev продуктам
  • Інтернет-магазинам
  • Маркетплейсам
  • Агрегаторам
  • Платформам
  • Дошкам оголошень
  • Класифайдам
  • Новинним ресурсам
  • Соціальним мережам та іншим продуктам, які збирають і обробляють персональні дані в Інтернеті.

Структура Privacy Policy

  • Типи особистої інформації, яку збирає та обробляє компанія.
  • Способи та мета збору персональних даних.
  • Місце зберігання і заходи безпеки: шифрування, обмежений доступ до інформації, інструктування співробітників з питань роботи з даними та інші.
  • Політика розкриття і підстави передачі даних третім особам: серверам, сервісам, партнерам, підрядникам і співробітникам, операторам платіжних систем, банкам та іншим.
  • Види обробки персональних даних.
  • Можливість власника виправити і перенести дані.
  • Термін зберігання і видалення.
  • Статус фахівця з питань захисту персональних даних.
  • Використання Cookie.
  • Алгоритм дій у разі витоку даних.
  • Дисклеймер: знімаємо відповідальність з контролера і процесора за витік даних не з їхньої вини.

Які дані вважаються персональними?

  • Ім'я, прізвище, громадянство, вік, стать, сімейний стан.

  • Інформація про освіту, кваліфікацію, додаткові навички.

  • Індивідуальний податковий номер, фінансові та банківські реквізити.

  • Номери телефонів, адреси електронної пошти.

  • Часовий пояс, адресні дані.

  • Дані доступу / використання / авторизації та інші.

Факти

Компанія VTech заплатила 650 000 $ штрафу за збір особистої інформації від дітей без згоди батьків.

Кейси від IT-юристів

Розробили Політику конфіденційності для мобільного додатку SmartWatch

IT-юристи виконали вимоги GDPR і Google Play:

  • виділили категорії даних, які збирає додаток: ID і модель пристрою, дані облікового запису Google, місце розташування, реєстраційні, платіжні та інші дані.
  • Описали заходи безпеки.
  • Визначили як і кому розкривається особиста інформація.
  • Поінформували, що власники додатку використовують сторонні сервіси: Flurry і Firebase для аналітики мобільних додатків, AdMob для монетизації за допомогою реклами.
  • Розповіли як користувач може внести зміни або видалити інформацію про себе.

Хто ми і як генеруємо рішення

Проектуємо політики для клієнтів з України, РФ, Білорусі та інших країн. Якщо продукт орієнтований на споживача з ЄС - впроваджуємо правила GDPR. Під IT-продукти для громадян США та інших країн - проектуємо політики за місцевими вимогами.

Розкриваємо 5 ключових питань в Privacy Policy:

  • які дані і коли обробляє компанія?
  • за допомогою яких інструментів?
  • де зберігаються персональні дані?
  • які заходи безпеки вжито для захисту особистої інформації?
  • кому відкриваються і передаються дані?

Спроектували 110 політик конфіденційності.

Задайте додаткові питання

Зв’язатися IT-юрист зв'яжеться з вами
для обговорення деталей
Передзвоніть мені IT-юрист зв'яжеться з вами
для обговорення деталей
Дякуємо за звернення!

IT-юрист зв'яжеться з вами та розкаже про юридичні рішення

OK
Дякуємо за запит!

IT-юрист зателефонує вам для з'ясування деталей

OK
Дякуємо за відгук!

Ми будемо раді, якщо ви розкажете про нас друзям і колегам

OK
Дякуємо за запит!

Команда IT-юристів зв'яжеться з вами та розкаже про варіанти рішень

OK
Дякуємо за запит!

IT-юрист зв'яжеться з вами та поставить декілька додаткових питань

OK
Дякуємо за інтерес!

Очікуйте рекомендації IT-юристів

OK
Дякуємо за запит!

Команда IT-юристів підготує рішення для вас

OK
Дякуємо за звернення!

IT-юрист розбере вашу ситуацію та запропонує рішення

OK