м. Київ, вул. Кудряшова 3
ПН-ПТ: 9:00-19:00 СБ: 10:00-17:00

Політика конфіденційності

Взаємодіючи з компанією Stalirov&Co, зокрема відвідуючи сайт www.stalirov.co.ua, а також пов'язані з ним ресурси і окремі сторінки, Ви погоджуєтеся з цією політикою конфіденційності, а також даєте свою згоду на обробку інформації, яка буде потрібно для такої взаємодії.

Ця Політика доступна в мережі Інтернет за адресою https://stalirov.co.ua/uk/privacy-policy і є невід'ємною частиною Правил надання послуг (далі - «Правила»), доступних в мережі Інтернет, а також Договорів, укладених між Сторонами відповідно до зазначених Правил. 

Ми наполегливо рекомендуємо Вам ознайомитися, роздрукувати і посилатися на ці документи при будь-якій необхідності.

 

Ви можете зв'язатися з нами за адресою:

Україна, м. Одеса, вул. Люстдорфська дорога 90, офіс 87

м. Київ, вул. Кудряшова 3, офіс 23

м. Чернівці, пл. Соборна 1, офіс 17

 

Власник компанії

«Stalirov&Co»:

ФОП Кручко Валерій Олександрович 

ІПН: 2321724270

тел. +38(095)830-51-61 

info@stalirov.co.ua

 

1. Загальні положення. Ми поважаємо Ваші персональні дані і збираємо/обробляємо/передаємо їх в мінімально-необхідному обсязі, в суворій відповідності до законодавства України, вимог законодавства Вашої країни, якщо це не суперечить нормам міжнародного законодавства, зокрема GDPR (General Data Protection Regulation, GDPR; Regulation (EU) 2016/679).

1.1. Призначення. Ця Політика призначена для того, щоб допомогти Вам зрозуміти, як і для чого ми збираємо/обробляємо/передаємо або ми можемо збирати/обробляти/передавати Ваші персональні дані в результаті Вашої взаємодії з сайтом Компанії.

1.2. Терміни та визначення. У цьому документі терміни вживаються в таких значеннях:

1.2.1. Компанія – компанія «Stalirov&Co»;

1.2.2. Політика – політика конфіденційності Компанії;

1.2.3. Сайт – сайт Компанії в мережі Інтернет за адресою stalirov.lawyer/uk;

1.2.4. Пов’язані ресурси - ресурси, в тому числі окремі сторінки в мережі Інтернет, з якими Компанія співпрацює в якості партнерів, підрядників, а також в будь-якому іншому статусі в рамках чинного законодавства України, а також законодавства Європейського союзу;

1.2.5. Користувач сайту - особа, яка в будь-якій формі взаємодіє з сайтом або пов'язаними ресурсами Компанії, в тому числі з метою подальшої співпраці з Компанією;

1.2.6. Персональні дані - інформація, яку користувач передає/може передавати в результаті взаємодії з сайтом або пов'язаними ресурсами Компанії.

 

2. Збір персональних даних. Ми збираємо/можемо збирати Ваші персональні дані в процесі взаємодії з сайтом Компанії. 

2.1. Шляхом використання Вами сайту Компанії (це включає/може включати в себе заповнення/відправку різних форм і підписку на розсилку новин), зокрема:

2.1.1. ім'я користувача;

2.1.2. номер телефону;

2.1.3. адресу електронної пошти;

2.1.4. логін в месенджері Telegram;

2.1.5. логін в соціальній мережі Facebook;

2.1.6. інформацію з форм для зворотного зв'язку на сторінках сайту;

2.1.7. cookie-файли (в порядку, передбаченим п.6 цієї Політики).

2.2. Шляхом Вашої взаємодії з пов'язаними ресурсами сайту.

2.3. Шляхом Вашого звернення по телефону або електронній пошті, зокрема:

2.3.1. прізвище, ім'я та по батькові;

2.3.2. місце роботи, посада;

2.3.3. інші персональні дані при необхідності.

 

3. Термін зберігання персональних даних. Ми будемо зберігати Ваші персональні дані не менше 3-х років з дати Вашої останньої взаємодії з сайтом Компанії, відповідно до зобов'язань, передбаченими чинним законодавством України та законодавством Європейського Союзу.

 

4. Доступ до персональних даних. Ми прагнемо зберегти конфіденційність наданих нам Ваших персональних даних, і впровадили відповідні політики, правила і технічні заходи інформаційної безпеки для захисту персональних даних, які знаходяться під нашим контролем, від несанкціонованого доступу, неналежного використання або розкриття, несанкціонованої зміни і незаконного знищення або випадкової втрати. 

4.1. Умови доступу. Всі наші партнери, співробітники, консультанти, працівники та обробники даних, які мають доступ до Ваших персональних даних та/або пов'язані з ними в процесі обробки, зобов'язані поважати їх цілісність і конфіденційність.

4.2. При необхідності ми можемо передавати Ваші персональні дані нашим правовим і фінансовим консультантам, а також:

4.2.1. Державним і/або правоохоронним органам на підставі офіційного запиту і/або судового рішення;

4.2.2. Страховим, поштовим і кур'єрським компаніям;

4.2.3. Компаніям в сфері аналітики (Google Analytics);

4.2.4. Іншим третім особам, у сфері окремих аутсорсинг-послуг.

4.3. Географічна юрисдикція. Для надання окремих послуг нам може знадобитися передати Ваші персональні дані в місця за межами юрисдикції, в якій Ви її представляєте. Зокрема, якщо Ви перебуваєте в Європейському економічному просторі (European Economic Area, EEA), зверніть увагу, що при необхідності надання ми передаємо/можемо передавати Ваші персональні дані в країни за його межами. 

 

5. Використання персональних даних. Ми збираємо, обробляємо і передаємо Ваші персональні дані з метою формування складу наших послуг, їх поліпшення і розвитку; дотримання законів, рішень судів та вимог державних органів, а також для розслідування, врегулювання та запобігання всіляких розбіжностей і суперечок. Це може включати в себе, але не обмежується наступними цілями:

5.1. Для надання послуг. Ми збираємо і зберігаємо персональні дані, які Ви добровільно надаєте нам під час використання Вами Сайту та/або наших сервісів, щоб ми могли надавати Послуги і виконувати наші зобов'язання. 

5.2. В маркетингових цілях. Ми виконуємо/можемо виконувати наступні маркетингові дії, з використанням Ваших персональних даних:

5.2.1. Рекламна розсилка. Ми використовуємо інформацію, яку збираємо про Вас за допомогою Вашої взаємодії з сайтом Компанії з метою налагодження правильної маркетингової комунікації. В повідомленнях, які направляються електронною поштою, ми даємо користувачам можливість відмовитися від отримання подальших повідомлень Компанії. В кінці кожного електронного повідомлення додаються інструкції про те, як відмовитися від підписки та видалити свою адресу електронної пошти зі списку розсилки. 

5.2.2 Аналіз клієнтів Компанії. Ми аналізуємо Ваші контактні персональні дані, які ми збираємо про Вас за допомогою вашого взаємодії з Сайтом, телефонного спілкування і спілкування за допомогою електронної пошти. Також ми використовуємо файли cookie, файли журналів і інші технології для збору персональних даних з комп'ютерного обладнання та програмного забезпечення, яке Ви використовуєте для доступу до Сайту.

5.3. Для дотримання законодавства. Ми використовуємо Ваші персональні дані для ділового адміністрування та дотримання правових норм, виконання юридичних зобов'язань, забезпечення наших законних прав та інтересів, а також для захисту прав третіх осіб.

5.4. Для набору персоналу. Ми також використовуємо/можемо використовувати Ваші персональні дані для оцінки Вашої профпридатності до посади, на яку Ви претендуєте, якщо така заявка отримана нами через Інтернет, по електронній пошті або в результаті телефонного діалогу. 

 

6. Порядок використання файлів cookie. Файл cookie - це файл з набором літер і цифр, який зберігається у Вашому браузері або на жорсткому диску Вашого комп'ютера. Коли Ви відвідуєте сайт Компанії, на вашому пристрої будуть розміщуватися певні файли cookie. 

6.1. Налаштування файлів cookie. Ви можете змінити налаштування файлів cookie, які будуть розміщені при відвідуванні нашого сайту, змінивши налаштування в своєму браузері.

6.2. Основні типи файлів cookie:

6.2.1. Первинні файли cookie - це файли cookie, встановлені Сайтом, який відвідує користувач в даний момент;

6.2.2. Сторонні файли cookie - це файли cookie, які встановлюються доменом, відмінним від того, який відвідує користувач Сайту. Якщо користувач відвідує Сайт, а інший домен встановлює cookie-файл через цей Сайт, це буде сторонній cookie-файл;

6.2.3. Постійні cookie-файли: залишаються на пристрої користувача протягом періоду часу, зазначеного в cookie-файлах, при цьому вони активуються кожного разу, коли користувач відвідує веб-сайт, який створив цей конкретний файл cookie;

6.2.4. Сесійні cookie-файли: дозволяють операторам сайту пов'язувати дії користувача під час сеансу браузера, при цьому сеанс браузер починається, коли користувач відкриває вікно браузера, і закінчується, коли він закриває вікно браузера. Сесійні cookie-файли створюються тимчасово. Як тільки Ви закриєте браузер, всі сеансові cookie-файли будуть видалені.

6.3. Файли cookie, які використовує сайт Компанії. 

6.3.1. Суворо необхідні файли cookie. Дозволяють переміщуватись по сайту і використовувати такі важливі функції, як безпека. Без цих файлів cookie ми не зможемо надати необхідні Вам послуги. Ми використовуємо суворо необхідні файли cookie для ідентифікації Вас як авторизованого на сайті, визначення сервісу до якого Ви підключаєтеся і інших цілей безпеки.

6.3.2. Збільшуючі продуктивність файли cookie. Збирають інформацію про те, як Ви використовуєте сайт Компанії, які сторінки Ви відвідуєте і інформують нас про виникнення будь-яких помилок з Вашого боку. Ці файли cookie не збирають інформацію, що ідентифікує Вас, і використовуються тільки для того, щоб: ми могли покращити роботу сайту Компанії і зрозуміти, що найбільше цікавить користувачів сайту. Деякі з наших cookie-файлів знаходяться у веденні третіх осіб, проте ми не дозволяємо третій стороні використовувати файли cookie для будь-яких цілей, крім перерахованих вище.

6.3.3. Функціональні cookie-файли. Ми використовуємо їх з метою надати Вам розширені функціональні можливості і персоналізацію сайту Компанії. Ці файли можуть бути встановлені сторонніми постачальниками, чиї послуги ми додали/можемо додавати на сторінки сайту компанії.

6.3.4. Таргетні файли cookie. З їх допомогою ми даємо користувачам можливість ділитися нашими історіями в соціальних мережах, таких як Facebook таі Instagram. Щоб надати цю послугу, ми посилаємося на сторонній веб-сайт під назвою AddThis. Ми заборонили AddThis автоматичне налаштування файлів cookie при переході на наш веб-сайт. 

6.3.5. Файли cookie для соцмереж. Встановлюються поруч зі службами соціальних мереж, які ми додали на наш Сайт, і дають можливість користувачам сайту ділитися контентом у відповідних мережах. Вони здатні відстежувати браузер користувача на інших сайтах і створювати його профіль інтересів. 

6.4. Згода на використання. Ми запитуємо Вашу згоду, перш ніж розміщувати файли cookie на своєму пристрої за допомогою спливаючого повідомлення при первинному відвідуванні користувачем сайту Компанії головної сторінки.

6.4.1. Продовжуючи використовувати сайт Компанії, Ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie.

6.4.2. Суворо необхідні файли cookie не вимагають Вашої згоди на їх використання, так як є обов'язковою умовою взаємодії користувача з сайтом Компанії.

6.4.3. Якщо Ви не хочете давати згоду чи хочете відкликати свою згоду на будь-які файли cookie з ефективністю, функціями, таргетингом в будь-який час, Вам потрібно видалити, заблокувати або відключити файли cookie через налаштування браузера, відповідно до п. 7.6 Політики.

6.4.4. Відключення файлів cookie впливає на функціональність веб-сайту і завадить/може завадити отримати доступ до певних функцій сайту Компанії.

6.5. Видалення і блокування cookie-файлів. Ви можете заблокувати файли cookie, активувавши налаштування в своєму браузері, яке дозволяє відмовитися від налаштування всіх або деяких файлів cookie. Однак якщо Ви використовуєте налаштування свого браузера для блокування всіх файлів cookie (включаючи суворо необхідні файли cookie), Ви не зможете отримати доступ до всіх або частин нашого сайту. Ці налаштування зазвичай знаходяться в меню «Параметри» або «Налаштування» Вашого інтернет-браузеру. Для розуміння цих налаштувань можуть бути корисні наступні посилання:

  1. налаштування файлів cookie в Internet Explorer
  2. налаштування файлів cookie в Firefox
  3. налаштування файлів cookie в Chrome
  4. налаштування файлів cookie в Safari

7. Ваші права щодо персональних даних, які ми обробляємо.

7.1. Право доступу. При необхідності Ви можете отримати від нас підтвердження про використання та обробки Ваших персональних даних та, при необхідності, надамо Вам їх копію.

7.2. Право на виправлення. Якщо персональні дані, які ми зберігаємо і обробляємо, є на Ваш погляд неточними або неповними, Ви маєте право вимагати їх виправлення, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб. 

7.2.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена нами самостійно, ми можемо запросити у Вас додаткову інформацію або відмовитися від зміни даних. 

7.2.2. У разі запиту на зміну ми зобов'язані проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих з дня такого запиту.

7.2.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії виправити персональні дані, якими ми вже поділилися з третіми особами, ми повідомимо їм про виправлення, де це можливо.

7.3. Право на видалення. У будь-який момент Ви можете попросити нас видалити Ваші персональні дані, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб. 

7.3.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена нами самостійно, ми можемо запросити додаткову інформацію або відмовитися від видалення даних. 

7.3.2. У разі запиту на видалення ми зобов'язані проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих з дня такого запиту.

7.3.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії видалити персональні дані, якими ми вже поділилися з третіми особами, ми повідомимо їм про видалення, де це можливо.

7.4. Право на обмеження обробки. Ви можете попросити нас припинити або призупинити обробку Ваших персональних даних в певних обставинах, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних, може бути підтверджена в розумний спосіб. 

7.4.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена нами самостійно, ми можемо запросити додаткову інформацію або відмовитися від обмеження такої обробки.

7.4.2. У разі запиту на обмеження обробки ми зобов'язані проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих з дня такого запиту.

7.4.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії обмежити таку обробку персональних даних, після того як ми вже поділилися ними з третіми особами, ми повідомимо їм про таке обмеження, де це можливо.

7.5. Право на експорт. При певних обставинах Ви маєте право отримати Ваші Персональні дані (в структурованому, широко використовуваному і машиночитаємому форматі) і використовувати їх в іншому місці або попросити нас передати їх третій стороні за Вашим вибором, за умови що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб. 

7.5.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена нами самостійно, ми можемо запросити додаткову інформацію або відмовитися від надання Вам можливості експорту цієї персональної інформації.

7.5.2. У разі запиту на експорт персональної інформації ми зобов'язані проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих з дня такого запиту.

7.5.3. Експорт персональної інформації, якою ми вже поділилися з третіми особами, здійснюються цими особами за допомогою Вашого окремого запиту.

7.6. Право відкликати згоду. Ми покладаємося на Вашу згоду (або явну згоду) як юридичну підставу для обробки Ваших персональних даних. Ви маєте право відкликати цю згоду в будь-який час.

7.6.1. Право відкликати згоду на використання файлів cookie. Якщо Ви хочете відкликати згоду на використання файлів cookie, Ви можете зробити це в будь-який час. Для цього Вам необхідно видалити файли cookie, використовуючи налаштування інтернет-браузеру згідно п. 6 Політики.

7.7. Право подати скаргу в наглядовий орган. Якщо у Вас є сумніви з приводу будь-якого аспекту політики конфіденційності Компанії, в тому числі способу обробки Ваших персональних даних, Ви можете повідомити про це відповідний наглядовий орган.

7.7.1. Деякі з цих прав можуть бути обмежені в тих випадках, коли у нас є першорядний інтерес або юридичне зобов'язання продовжувати обробку Персональних даних або коли такі дані можуть бути звільнені від розкриття з причин зобов'язань по професійній таємниці.

 

8. Правові підстави збору/обробки/використання і передачі Ваших Персональних даних. 

8.1. Законодавство Вашої країни, якщо це не суперечить нормам міжнародного законодавства.

8.2. Законодавство України, зокрема: Конституція України, Закон України «Про захист персональних даних», Закон України «Про інформацію», Кримінальним кодекс України, Цивільний кодекс України.

8.3. Законодавство Європейського союзу, зокрема: Загальний регламент щодо захисту даних (GDPR - EU General Data Protection Regulation).

 

9. Дисклеймер (відмова від відповідальності). Зміст сайту Компанії формується і оновлюється компанією «Stalirov&Co» найретельнішим чином. Будь-яка відповідальність за шкоду, яка безпосередньо або побічно виникла в результаті використання даного веб-сайту, виключена в тій мірі, в якій це передбачено законодавством.

9.1. Компанія не несе відповідальності за порушення Ваших прав або прав третіх осіб, якщо таке порушення сталося внаслідок відправки будь-якої інформації через форми контактної зв'язку або звернення через електронну пошту або по телефону.

9.2. Дане обмеження відповідальності не поширюється на небезпечні для життя і/або здоров'я ситуації, що виникли в результаті умисних або недбалих порушень Компанії.

 

10. Порядок внесення змін. Ми можемо час від часу вносити зміни в дійсну Політику, щоб відображати будь-які зміни у використанні персональних даних. Ми також можемо вносити зміни відповідно до вимог чинного законодавства або нормативних вимог. 

10.1. Там, де це можливо, ми будемо повідомляти Вас по електронній пошті про будь-які істотні зміни, але також рекомендуємо Вам періодично переглядати дану Політику, щоб отримувати інформацію про те, як ми використовуємо Ваші персональні дані.

10.2. Будь-які зміни в поточну Політику вступають в силу через 30 днів з дати публікації зміненої нової версії Політики.

10.3. Продовжуючи взаємодіяти з сайтом Компанії Ви підтверджуєте свою згоду з змінами внесеними в цю Політику. 

 

Передзвоніть мені
Дякуємо за звернення!

IT-юрист зв'яжеться з вами та розкаже про юридичні рішення

OK
Дякуємо за запит!

IT-юрист зателефонує вам для з'ясування деталей

OK
Дякуємо за відгук!

Ми будемо раді, якщо ви розкажете про нас друзям і колегам

OK
Дякуємо за запит!

Команда IT-юристів зв'яжеться з вами та розкаже про варіанти рішень

OK
Дякуємо за запит!

IT-юрист зв'яжеться з вами та поставить декілька додаткових питань

OK
Дякуємо за інтерес!

Очікуйте рекомендації IT-юристів

OK
Дякуємо за запит!

Команда IT-юристів підготує рішення для вас

OK
Дякуємо за звернення!

IT-юрист розбере вашу ситуацію та запропонує рішення

OK