г. Киев, ул. Кудряшова 3
ПН-ПТ: 9:00-19:00 СБ: 10:00-17:00

Разработали публичную оферту и политику конфиденциальности для интернет-магазина Tikkurila shop

О компании и продукте

Tikkurila-shop.com.ua - це український інтернет-магазин мережі монобрендових магазинів Color Studio Tikkurila.

Запрос клиента

Виконати вимоги платіжного сервісу Fondi та отримати можливість збирати та передавати персональні дані користувачів сервісами веб-аналітики, а саме Google Аналітика та Facebook.

Решение от IT-юристов

Розробити договір публічної оферти за вимогами платіжної системи та політику конфіденційності на виконання Закону України “Про захист персональних даних”.

Реализация

Визначили предмет договору публічної оферти.

Інтернет-магазин зобов’язується надати покупцю товар, а покупець, прийняти та оплатити товар. 

 

Описали процес реєстрації на сайті інтернет-магазину.

 

Покупець може здійснити авторизацію наступним чином:

вказавши e-mail и пароль;

за допомогою соціальної мережі Facebook;

за допомогою облікового запису Google.

 

Після здійснення реєстрації та авторизації, інтернет-магазин надає доступ до особистого кабінету покупця.

Визначили алгоритм формування замовлення та оплати.

Покупець здійснює замовлення наступним чином:

обирає товар, який потрапляє у кошик;

порівнює, обирає асортимент та кількість товару;

на сторінці оформлення замовлення, вказує свої контактні дані: ім’я, прізвище, e-mail та номер контактного телефону;

обирає спосіб оплати та доставки товару;

підтверджує замовлення.

здійснює оплату товару шляхом безготівкової передоплати з використанням платіжної системи “Fondy” або готівково/безготівково при самовивозі з магазинів постачальника.

 

Покупець має право повернути, або обміняти товар, протягом 14 календарних днів з моменту отримання, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням.

Інтернет-магазин перераховує кошти покупцю за товар, протягом 14 календарних днів з моменту повернення.

 

Описали умови повернення та гарантії.

Всі виключні права інтелектуальної власності на програмне забезпечення, у тому числі: елементи дизайну, назва, графічні зображення, ілюстрації, контент та опис, та інші об'єкти, а також складові частини та їх елементи належать ТОВ «ФАРБА СЕРВІС УКРАЇНА».

 

Захистили права інтелектуальної власності.

Додали дисклеймери.

Інтернет-магазин не несе відповідальності за змінений постачальником зовнішній вигляд, склад та комплектацію товару.

Інтернет-магазин не несе відповідальність за недоліки товару, які виникли після його доставки покупцеві, внаслідок порушення правил користування або зберігання.

Інтернет-магазин не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальною або не корректно наданою інформацією щодо персональних даних покупця для оформлення замовлення.

 

Визначили які персональні та статистичні дані покупців збирає та зберігає інтернет-магазин.

Tikkurila збирає наступні персональні дані: ім’я та прізвище; адресу проживання або місцезнаходження; номер телефону; e-mail; пароль; IP-адресу, пристрої, операційну систему та браузер; паспортні дані; банківські реквізити.

Tikkurila збирає наступні статистичні дані: назву організації, організаційно-правову форму, РНОКПП (ІПН), якщо покупець є фізичною особою-підприємцем; ЄДРПОУ, поштову та юридичну адресу, ім’я та прізвище керівника організації, банківські реквізити, назва та адреса банку, МФО, IBAN.

 

 

 

Інтернет-магазин може передавати персональні та статистичні дані покупців суб’єктам, з якими співпрацює при наданні послуг: постачальникам, платіжному сервісу “Fondy”, сервісу доставки “Нова пошта”, сервісам веб-аналітики, підрядникам та працівникам, судам, правоохоронним та державним органам.

 

Прописали цілі використання та підстави передачі персональних та статистичних даних.

Закріпили дисклеймери щодо надання та розміщення інформації на сайті.

Tikkurila не несе відповідальність за:

надання покупцем неправдивої інформації;

розміщення покупцем відгука, що містить інформацію, яка порушує гідність, релігійні вірування, сексуальну орієнтацію або містить ознаки расової дискримінації;

розміщення та надання інформації, яка порушує інтелектуальні права третіх осіб.

 

Впровадили чекбокс для отримання згоди від користувачів на використання Cookie файлів.

Похожие кейсы

Все кейсы
IT Master Soft Аутсорсинговые и аутстаффинг компании
IT Master Soft logo
Оформили отношения с командой ФЛП - IT Master Soft

Разработали договоры на оказание IT-услуг

Подробнее
Unicreo Аутсорсинговые и аутстаффинг компании
Unicreo logo
Оформили С-level специалистов в компании и разработали контракты с заказчиком из Норвегии

Разработали трудовые договоры и dedicated team контракт по модели Time&Material. Защитили компанию от кассовых разрывов. Определили зоны ответственности CEO, CFO, CTO.

 

SoftRize Аутсорсинговые и аутстаффинг компании
SoftRize logo
Оформили отношения украинской софтверной IT-компании с инвесторами из Арабских Эмиратов

Разработали Letter of Intent. Проконсультировали по Shareholders Agreement.

 

Подробнее
Impltech Аутсорсинговые и аутстаффинг компании
Impltech logo
Внедрили технологию Scrum в договоры с командой Impltech

Спроектировали контракты для Front-end Back-end разработчиков, Software Architect, QA Automation Engineer, UX / UI дизайнеров и Business Analyst

 

Подробнее
Glorium Technologies Аутсорсинговые и аутстаффинг компании
Glorium Technologies logo
Оформили отношения между IT-компанией из США и специалистами Glorium Technologies из Украины

Разработали договоры о предоставлении IT-услуг с ФЛП. Обеспечили стабильность команды и зафиксировали гарантии выполнения проекта заказчика.

Подробнее
Перезвоните мне IT-юрист свяжется с вами
для обсуждения деталей
Благодарим за обращение!

IT-юрист свяжется с вами и расскажет о юридических решениях

OK
Благодарим за запрос!

IT-юрист перезвонит вам для обсуждения деталей

OK
Благодарим за отзыв!

Мы будем рады, если вы расскажете о нас друзьям и коллегам

OK
Благодарим за запрос!

Команда IT-юристов свяжется с вами и расскажет о вариантах решений

OK
Благодарим за запрос!

IT-юрист свяжется с вами и задаст несколько дополнительных вопросов

OK
Благодарим за интерес!

Ожидайте рекомендации IT-юристов

OK
Благодарим за запрос!

Команда IT-юристов подготовит решение для вас

OK
Благодарим за обращение!

IT-юрист разберет вашу ситуацию и предложит решение

OK